Contact

Alexander Bell straat 7
7442 DE Nijverdal
Tel. 0548-624070
Fax. 084-7492075
info@cs-n.nl

Vrachtwagen met chauffeur

Charter Service Nederland biedt de mogelijkheid een vrachtwagen met chauffeur te huren voor het vervoeren van uw goederen of producten. Charter Service Nederland is een internationaal transportbedrijf uit Nijverdal. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in transport en logistiek. Bent u op zoek naar een vrachtwagen met chauffeur voor de uitvoering van nationaal of internationaal transport? Dan bent u bij ons op de juiste plek.

Voor een vrachtwagen met chauffeur gaat u naar Charter Service Nederland

Charter Service Nederland levert verschillende transportdiensten. U kunt bij ons een vrachtwagen met chauffeur huren voor de uitvoering van dagritten of meerdaagse ritten door heel Europa. Van pakket tot volle trailer: wij bieden u een transportoplossing op maat. Ons wagenpark bestaat uit verschillende soorten Scania's. Megaopleggers, volumecombinaties en schuifzeilen: De mogelijkheden voor transport zijn bij charter Service Nederland zeer divers. Hierdoor bieden wij de best passende vrachtwagen met ervaren chauffeur voor veilig vervoer van uw zending.

Uw vrachtwagen met chauffeur voor veilig en efficiënt vervoer

Wanneer u een vrachtwagen met chauffeur bij ons huurt, kunt u rekenen op veilig en efficiënt vervoer van uw goederen. Al onze wagens zijn uitgerust met een track & trace systeem waardoor u uw rit via het internet kunt volgen. De ervaren chauffeur zorgt ervoor dat uw zending op de juiste plek en de gewenste tijd wordt afgeleverd. Met oog op het milieu en de toekomst zijn alle Scania's voorzien van zuinige en schone motors voor het terugdringen van de CO2 uitstoot. Voor veilig en milieuvriendelijk transport van uw goederen kiest u voor een vrachtwagen met chauffeur van Charter Service Nederland.

Wist u dat?

Wij vrachtwagens verhuren met Nederlands sprekende chauffeurs, voor kortere of langere tijd?

Nieuws