Contact

Alexander Bell straat 7
7442 DE Nijverdal
Tel. 0548-624070
Fax. 084-7492075
info@cs-n.nl

Volumevervoer

Uw specialist voor volumevervoer is transportbedrijf Charter Service Nederland. Met ruim 20 jaar ervaring in transport en logistiek beschikken we over ruime ervaring in de uitvoering van volumevervoer. Met een uitgebreid wagenpark beschikt Charter Service Nederland onder andere over diverse volumecombinaties en megaopleggers. Volumineuze goederen en extra hoge goederen kunnen hiermee efficiënt en veilig worden vervoerd. Iedere vorm van volumetransport is door ons uit te voeren.

De best passende oplossing voor volumevervoer vindt u bij Charter Service Nederland

Voor volumevervoer worden er vrachtwagens ingezet met extra vervoerscapaciteit. Door hiervoor te kiezen kunt u op aanzienlijke wijze kosten besparen. Hoe? De extra vervoerscapaciteit maakt dat u tegen lagere kosten per m² of m³ een maximale hoeveelheid goederen of producten kunt laten transporteren. De ervaren chauffeurs voor volumetransport zorgen ervoor dat uw goederen op de juiste tijd en netjes worden afgeleverd. Handige voorzieningen bij onze moderne wagens dragen tevens bij aan de beste mogelijkheden voor het laden en lossen van uw goederen.

Kies voor CSN voor veilig volumevervoer met oog op milieuvriendelijkheid

Het uitgebreide wagenpark van Charter Service Nederland bestaat uitsluitend uit moderne en milieuvriendelijke Scania vrachtwagens. Door ons in te schakelen voor de uitvoering van volumevervoer worden uw goederen op een schone en zuinige manier vervoerd. Als internationaal transportbedrijf voeren wij volumevervoer uit door heel Nederland, de Benelux en heel Europa. U kunt uw zending 24/7 via het internet volgen doordat al onze wagens zijn uitgerust met een track & trace systeem. Voor de beste transportoplossing voor volumevervoer verleent Charter Service Nederland maatwerk aan de verschillende opdrachtgevers.  

Wist u dat?

Wij vrachtwagens verhuren met Nederlands sprekende chauffeurs, voor kortere of langere tijd?

Nieuws