Contact

Alexander Bell straat 7
7442 DE Nijverdal
Tel. 0548-624070
Fax. 084-7492075
info@cs-n.nl

Transportdienst Nijverdal Twente

Voor de uitvoering van een transportdienst vanuit Nijverdal, Twente, schakelt u Charter Service Nederland in. Wij beschikken over een veelzijdig en modern wagenpark waarmee wij voor alle soorten transport de beste oplossing bieden. Met ruim 20 jaar ervaring als internationaal transportbedrijf kunt u ons inschakelen voor een nationale of internationale transportdienst vanuit Nijverdal in Twente.

Charter Service Nederland voor een transportdienst vanuit Nijverdal in Twente

Charter Service Nederland is gevestigd in Nijverdal, Twente. Deze locatie is het ideale vertrekpunt voor transportdiensten door Nederland, heel de Benelux en zelfs door heel Europa. U kunt ons inschakelen voor dagritten en meerdaagse ritten. Schakelt u ons voor een transportdienst vanuit Nijverdal in Twente, dan zorgen onze ervaren chauffeurs dat uw zending op de juiste plaats en tijdstip wordt geleverd. Bijpassend aan de te vervoeren goederen bieden wij de juiste oplossing voor transport en bieden wij maatwerk aan onze opdrachtgevers. Wij beschikken over diverse bakwagens, megaopleggers en volumecombinaties voor onder andere de uitvoering van volumetransport.

Een veilige en betrouwbare transportdienst vanuit Nijverdal in Twente

Wij verhuren vrachtwagens vanuit Nijverdal in Twente, voor korte of langere tijd. Zo kunt u ons inschakelen voor een eenmalige transportdienst, maar kunnen wij ook een langere periode meerdere transportdiensten voor u uitvoeren. Wij verlenen alle mogelijke diensten voor transport. Bij een transportdienst vanuit Nijverdal, Twente, kunt u de status van uw zending 24/7 volgen via het internet. Al onze wagens zijn namelijk uitgerust met een modern track & trace systeem. De transportdienst vanuit Nijverdal in Twente wordt door CSN met zorg voor u uitgevoerd.

Wist u dat?

Al onze voertuigen zijn uitgerust met een uitgebreid track & trace systeem?

Nieuws