Contact

Alexander Bell straat 7
7442 DE Nijverdal
Tel. 0548-624070
Fax. 084-7492075
info@cs-n.nl

Transport Europa

Uw specialist voor internationaal transport in Europa is transportbedrijf Charter Service Nederland. Met ruim 20 jaar ervaring in transport en logistiek verwezenlijken onze chauffeurs snel en veilig vervoer door heel Europa. Met een uitgebreid en modern wagenpark bieden wij voor alle soorten goederen de best passende transportoplossing. Daarbij leveren wij maatwerk aan onze verschillende opdrachtgevers.

Charter Service Nederland zorgt voor veilig en efficiënt transport door Europa

U kunt Charter Service Nederland kortere of langere tijd inschakelen voor de uitvoering van transport in Europa. Wij verhuren vrachtwagens met Nederlands sprekende chauffeurs.
Als transportbedrijf zijn we ervaren in het uitvoeren van dagritten door heel de Benelux en meerdaagse ritten door heel Europa. Wij beschikken over een veelzijdig wagenpark van Scania vrachtwagens. Schuifzeilen, megaopleggers of volumecombinaties: wij bieden voor iedere transportopdracht de beste oplossing. Al onze wagens zijn voorzien van een uitgebreid track & trace systeem waardoor u de zending voor transport door Europa via het internet kunt volgen.

Alle soorten goederen leveren wij met passend transport door heel Europa

Bij transport in Europa wordt uw zending op de afgesproken plaats en tijd afgeleverd. Met onze uitgebreide wagenpark kunnen we snel schakelen voor transport in Europa. Zo kunt u Charter Service Nederland ook inschakelen voor spoedopdrachten. Of het nu gaat om een pakket of volle trailer: wij zoeken naar de beste oplossing voor een snelle levering. Of misschien wilt u zich weer gaan richten op uw corebusiness van het produceren en verkopen van uw producten? Charter Service Nederland kan de gehele planning en het transport van uw overnemen. Neem voor informatie over de mogelijkheden voor transport in Europa contact met ons op.

 

Wist u dat?

Al onze voertuigen zijn uitgerust met een uitgebreid track & trace systeem?

Nieuws