Contact

Alexander Bell straat 7
7442 DE Nijverdal
Tel. 0548-624070
Fax. 084-7492075
info@cs-n.nl

Spoedtransport buitenland

Voor spoedtransport naar het buitenland schakelt u de expertise van Charter Service Nederland in. Als transportbedrijf beschikken we over ruim 20 jaar ervaring in transport en logistiek. Met een uitgebreid en veelzijdig wagenpark kunnen wij flexibel inspringen voor spoedtransport naar het buitenland. Van kleine vracht tot volle trailer: wij bieden de best passende oplossing voor het transport en zorgen ervoor dat uw zending bij spoedtransport snel en veilig wordt afgeleverd.

Wij bieden de oplossing voor spoedtransport in het buitenland

Charter Service Nederland voert als transportbedrijf diverse transportdiensten uit voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Wij verhuren vrachtwagens voor kortere of langere tijd en daarbij zijn onze chauffeurs ervaren in het uitvoeren van dagritten en meerdaagse ritten. Onze locatie in Twente is een uitstekende vertreklocatie voor dagritten door heel de Benelux en voor meerdaagse ritten door de rest van Europa. Schakelt u ons in voor spoedtransport naar het buitenland, dan vertrekken wij dezelfde nog met uw zending naar de gewenste afnemer.

Spoedtransport naar het buitenland wordt snel en veilig door ons uitgevoerd

Wij zijn ervaren in het vervoeren van alle soorten ladingen. We beschikken onder andere over trailers met schuifzeilen, megaopleggers en diverse volumecombinaties. Met de best passende wagen bent u verzekerd van veilig vervoer van uw goederen bij spoedtransport naar het buitenland. Al onze wagens zijn uitgerust met een uitgebreid track & trace systeem waardoor u de status van het spoedtransport naar het buitenland via het internet kunt volgen. Bij spoedtransport naar het buitenland bezorgen wij uw zending snel en veilig.

Wist u dat?

Al onze voertuigen zijn uitgerust met een uitgebreid track & trace systeem?

Nieuws