Contact

Alexander Bell straat 7
7442 DE Nijverdal
Tel. 0548-624070
Fax. 084-7492075
info@cs-n.nl

Over ons

De oplossing voor transport vindt u ongetwijfeld bij Charter Service Nederland. Als transportbedrijf in Nijverdal, Twente, is onze locatie het ideale vertrekpunt voor transportritten door heel Nederland, de Benelux en heel Europa. Met twintig jaar ervaring in transport en logistiek kunt u ieder vraagstuk over transport bij ons neerleggen. Wij denken met de klant mee en zorgen voor een betrouwbare oplossing op maat.

Flexibel schakelen voor passend transport

Wij beschikken over een uitgebreid en modern wagenpark. Hiermee biedt CSN flexibiliteit voor alle opdrachtgevers. Verschillende soorten goederen worden veilig en efficiënt door onze ervaren chauffeurs vervoerd en op de juiste bestemming en tijd afgeleverd. Het uitgebreide wagenpark maakt ook mogelijk dat u CSN op het laatste moment nog kunt inschakelen voor de uitvoering van een spoedrit.

Toekomstgericht transportbedrijf

Als klant kunt u het transporttraject van uw goederen van begin tot eind volgen, doordat alle wagens zijn uitgerust met een uitgebreid track & trace systeem. CSN beschikt uitsluitend over milieuvriendelijke Scania's voorzien van zuinige en schone motors. Met onze milieuvriendelijke Scania's wordt de uitstoot van CO2 teruggedrongen en hiermee dragen wij bewust bij aan een schonere toekomst.

Wist u dat?

Al onze voertuigen zijn uitgerust met een uitgebreid track & trace systeem?

Nieuws