Contact

Alexander Bell straat 7
7442 DE Nijverdal
Tel. 0548-624070
Fax. 084-7492075
info@cs-n.nl

Welkom bij Charter Service Nederland

Charter Service Nederland, ook wel CSN genoemd, is een internationaal transportbedrijf met inmiddels 20 jaar ervaring in Transport en Logistiek. CSN is gevestigd in Nijverdal, Twente, en verleent alle mogelijke diensten op het gebied van transport. Voor de beste transportoplossing verlenen wij maatwerk aan onze verschillende opdrachtgevers. Wij doen wat anderen beloven. Onze diensten bestaan onder andere uit:

  • Charter service
  • Dagritten
  • Meerdaagse ritten
  • Spoedritten
  • Overname

De zending kan van begin tot eind door u worden gevolgd

Ons wagenpark bestaat uit milieuvriendelijke Scania's die zijn uitgerust met een uitgebreid track & trace systeem. De zending die CSN voor u transporteert, kan hierdoor 24/7 door u worden gevolgd via het internet. Van pakket tot volle trailer, wij bieden voor iedere opdracht de juiste oplossing voor transport. Wij beschikken van megaopleggers tot vrachtwagens met schuifzeilen, waarmee verschillende soorten goederen veilig worden afgeleverd.

Veilig en efficiënt transport door heel Europa

Gevestigd in Twente biedt de locatie van CSN een uitstekend vertrekpunt voor transport in Nederland, de Benelux en heel Europa. Wij zijn in staat om uw zending in één dag in heel de Benelux af te leveren en bij onze meerdaagse ritten leveren wij uw zending in Europa op de afgesproken bestemming en tijdstip af. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel ons of klik op contact voor een offerte op maat.

Wist u dat?

Al onze voertuigen zijn uitgerust met een uitgebreid track & trace systeem?

Nieuws