Contact

Alexander Bell straat 7
7442 DE Nijverdal
Tel. 0548-624070
Fax. 084-7492075
info@cs-n.nl

Diensten

Charter Service Nederland in Nijverdal levert verschillende transportdiensten voor nationaal en internationaal transport.

Charter service
Wij staan met ons uitgebreide en moderne wagenpark klaar voor andere transportbedrijven. Heeft u capaciteitsproblemen? Dan verhuren wij vrachtwagens met Nederlands sprekende chauffeurs, voor korte en langere tijd.

Dagritten
CSN kunt u inschakelen voor de uitvoering van dagritten. Onze vestiging in Nijverdal, Twente, is een uitstekende vertreklocatie voor dagritten door heel de Benelux. Bij onze dagritten leveren wij uw zending op het afgesproken tijdstip af.

Meerdaagse ritten
Naast de dagritten kunt u CSN inschakelen voor meerdaagse ritten door heel Europa. Door middel van track & trace is uw zending 24/7 te volgen en onze ervaren chauffeurs leveren de zending veilig voor u af.

Spoedritten
Krijgt uw bedrijf onverwacht te maken met een spoedzending? CSN biedt u de oplossing. Of het nu gaat om een pakket of een volle trailer, wij kunnen ervoor zorgen dat uw zending nog op dezelfde dag in de Benelux wordt afgeleverd.

Overname
Wilt u de planning en het transport van uw goederen uit handen geven? CSN kan uw wagenpark met chauffeurs overnemen. Vervolgens hoeft u alleen de opdrachten naar ons te versturen en wij zorgen voor de planning en uitvoering. De chauffeurs blijven voor u rijden in uw eigen vertrouwde huisstijl, terwijl u zich weer bezig houdt met uw core business: produceren en verkopen.

Overige transportdiensten

Mocht u nog andere wensen hebben met betrekking tot transport, CSN zoekt in goed overleg graag voor u uit wat mogelijk is. Neem hiervoor contact met ons op.

Wist u dat?

Al onze voertuigen zijn uitgerust met een uitgebreid track & trace systeem?

Nieuws