Contact

Alexander Bell straat 7
7442 DE Nijverdal
Tel. 0548-624070
Fax. 084-7492075
info@cs-n.nl

CSN

Uw transportbedrijf voor nationaal en internationaal transport is CSN, ook bekend als Charter Service Nederland. Als transportbedrijf verhuren wij vrachtwagens met chauffeurs voor de uitvoering van dagritten en meerdaagse ritten. Met ruim 20 jaar ervaring in transport en logistiek biedt CSN de beste oplossing voor uw transportopdracht. CSN levert verschillende transportdiensten voor nationaal en internationaal transport. U kunt transportbedrijf CSN inschakelen voor onder andere:

  • Charter Service
  • Dagritten
  • Meerdaagse ritten
  • Spoedritten
  • Overname

Als internationaal transportbedrijf kunt u CSN inschakelen voor transport door heel Europa

Wij beschikken over een uitgebreid en modern wagenpark met verschillende soorten vrachtwagens van Scania. Onder andere wagens met schuifzeilen, megaopleggers en volumecombinaties maken efficiënt en veilig vervoer van uw goederen mogelijk. CSN biedt u de best passende oplossing bij het transport van uw goederen en onze chauffeurs zorgen ervoor dat deze veilig en op tijd worden geleverd. De moderne wagens beschikken allen over een track & trace systeem waardoor u als opdrachtgever de status van uw zending 24/7 via het internet kan volgen.

Transportbedrijf CSN vervoert uw goederen op de afgesproken plaats en tijd

U kunt bij transportbedrijf CSN vrachtwagens met chauffeur huren voor kortere of langere tijd. U kunt ons bijvoorbeeld eenmalig inschakelen voor spoedtransport, waarbij wij uw zending vaak nog op dezelfde dag kunnen bezorgen in heel de Benelux. U kunt ook met ons een vast samenwerkingsverband aangaan, waarbij uw goederen bij ons worden opgeslagen en wij als vaste partner het transport van uw goederen kunnen uitvoeren. Met jarenlange ervaring in transport en logistiek biedt transportbedrijf CSN voor u een transportoplossing op maat.

Wist u dat?

Onze spoedleveringen binnen de benelux dezelfde dag nog worden afgeleverd?

Nieuws